QUI SOM

A “La Nostra Mel”, som una família d’apicultors situada a la comarca de La Segarra, província de Lleida, que ens dediquem a la venda de productes i serveis relacionats amb les abelles.

LES NOSTRES ABELLES

Estàn repartides per tot Catalunya seguint les floracions. També oferim la possibilitat d’una pol·linització natural amb les nostres abelles, fonamental per obtenir uns productes més sans i de qualitat.

SERVEI DE QUALITAT

Treballem de forma artesanal i conjunta per tal d’aconseguir una màxima qualitat en tots els aspectes. A LA NOSTRA MEL ens comprometem amb la qualitat dels nostres productes des de la producció fins al lliurament de la mel, seguint un procés d’elaboració i distribució sotmesos a un rigorós control.

VENDA DE MEL

PERSONALIZACIÒ

Mel recolectada al temps de la primavera en boscos i parades de Catalunya. Elaborada per abelles a partir del néctar de les flors que les abelles pol·linitzen com per exemple: el romaní, farigola, Ametller…

La cura en el procés d’envasament i etiquetatge ens permet la possibilitat d’oferir les nostres mels en l’envàs que més s’adeqüi a les necessitats dels nostres clients, podent triar entre utilitzar la nostra etiqueta o dissenyar-ne una propia per cel·lebracions familiars, aniversaris, enllaços, comunions, batejos o per detalls corporatius d’empresa.

ON SOM

Santa Creu, 14 25213 Pavia (Lleida)
Tel: +34 606966380
comercial@lanostramel.cat

SUBSCRIURE